Produse GANODERMA

GANODERMA Lucidum : Pentru sanatatea TA !

    Advertisements
  • Categories

  • Archives

Compania Gano Excel

GANO EXCEL

 

         Gano Excel, companie fondata în anul 1995 în Kedah, Malaezia, a devenit o puternica forta în sistemul Multi-Level Marketing datorita  orientarii, în primul rând, spre mentinerea sau dobândirea starii de sanatate a fiecaruia dintre noi. Ca structura, se axeaza pe un plan global bazat pe activitatea unor puternice echipe de cercetare si dezvoltare al caror tel este sa ofere fiecarei familii, pe lânga un stil de viata cât mai bun si oportunitatea dezvoltarii unei afaceri de succes.

         În lume, este compania cu cea mai mare plantatie de Ganoderma organica si este atestata GMP (Good Manufacturing Practices) în 28 de tari  pentru produsele sigure si de calitate. Ca promovare s-a optat pentru un sistem MLM, unul din cele mai corecte si moderne pe plan global, prin acesta urmarindu-se a se oferi posibilitatea testarii personale a calitatii si urmaririi efectelor pozitive pentru fiecare produs.

          Recunoasterea internationala se datoreaza unei rapide rate de dezvoltare bazata pe o viziune proprie în strategia de marketing pe termen lung, pe o echipa de manageri competenta, eficienta si dinamica, cu o gândire pozitiva si inovatoare. S-a urmarit ca fiecare membru sa aiba posibilitatea sa-si aduca contributia la dezvoltarea dinamica a companiei, stabilindu-se un sistem de premiere direct proportional cu activitatea desfasurata în cadrul acesteia. Echipele tehnice, medicale si cele de cercetare se pot lauda cu laboratoare si clinici  proprii în care se implementeaza si se testeaza de 12 ani cele mai noi descoperiri, se pun în practica pe baza tehnologiilor de ultima ora metode de obtinere a constituentilor si se urmareste feedback-ul consumului produselor, luând în considerare schimbarile majore ale secolului 21 în stilul de viata a populatiei. Aici este cheia succesului, în preluarea  responsabilitatii sociale cu privire la mentinerea starii de sanatate si schimbarea în bine a vietii fiecaruia prin mentinerea la un nivel ridicat a calitatii serviciilor si produselor oferite.

         Fabrica GMP este certificata international de National Pharmaceutical Council Bureau (BPFK) ce garanteaza calitatea produselor sale pe plan mondial, iar serviciile de control a calitatii garanteaza  lipsa steroizilor, a metalelor grele, alcoolului sau altor elemente daunatoare organismului.

         Gano Excel™ este dispusa sa investeasca continuu în membri ce au încredere în potentialul firmei si se bazeaza pe generozitate, onestitate si integritate în dezvoltarea si desfasurarea  planului de afaceri.România este prima tara din Europa (si prima din U.E) în care compania Gano Excel a investit. Aprobarile pentru U.E.au fost obtinute la Bruxelles, iar pentru România  au fost obtinute de la Ministerul Agriculturii cu specificatia: ALIMENTE NUTRITIVE. Lansarea oficiala a produselor: Brasov, 22 ianuarie 2007.

         Principalele produse ale firmei Gano Excel (si în special cele 4 tipuri de CAFEA cu PROPRIETATI MEDICALE) reprezinta o alternativa la produsele existente pe piata, dar se disting net de acestea datorita efectelor benefice asupra metabolismului, a starii generale de sanatate, oferind potentialul necesar pentru desfasurarea echilibrata a activitatilor zilnice. Aceste produse sunt unice pe piata din România. Prin oferta pe care v-o facem nu încercam sa va schimbam tabieturile!

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    Va oferim alternativa unei vieti din ce în ce mai bune si mai sanatoase!

 

                                                                                  

ACUM ªI ÎN U.E.

 

 

ATESTATE

 

Certification & Accreditation

 

– Drug Control Authority                          
– Ministry of Health Malaysia
– Australia Quarantine & Inspection Service
– USM Innovation & Consultancy Centre
– Direct Selling Association of Malaysia
– Singapore Productivity and Standards Board
– Chemical Laboratory

– Biochem Laboratories
– HALAL Certificate
– Ministry of Health Singapore
– Bureau of Food & Drugs
– Better Business Bureau
– Federation of  Malaysian Manufacturer
– Therapeutic Goods Administration (TGA – Australia)
– Certification of ISO 9001:2000

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: