Produse GANODERMA

GANODERMA Lucidum : Pentru sanatatea TA !

    Advertisements
  • Categories

  • Archives

Intra in Afacere !

AFACEREA GANODERMA pentru Dumneavoastra :

Va invit sa reflectati asupra beneficiilor financiare pe care vi le ofera una dintre cele mai de succes firme la ora actuala, GANO-EXCEL INC.

Welcome

1) In primul rand produsele firmei sunt foarte vandabile pe plan mondial, fiind produse cu mari proprietati terapeutice, in beneficiul sanatatii.

2) In al doilea rand, produsele companiei ajung la beneficiari printr-un sistem unic de NETWORK MARKETING, structurat pe 7 parteneri directi, un mai multi!

3) Punctajele acumulate, rezultate din produse, se acumuleaza si nu se pierd ca la alte companii, putand astfel usor sa se atinga nivelul de performanta, acela de DIRECTOR ! De regula, cam in 2…3 luni. Dar multi l-au atins mai repede.

4) Sistemul de marketing este deosebit de generos si facil (realizabil !). Iar dupa calificarile superioare ca, Director, Director Rubin, Director Diamant samd, nu se mai tine seama de punctele acumulate!

5) Nu este limita de timp pentru acumularea treptelor de calificare in planul de marketing ca la alte firme de profil!

6) Bonficatiile se platesc lunar in contul fiecarui partener, iar la inceputul colaborarii firma GANO-EXCEL pune la dispozitia fiecarui colaborator o pagina personalizata in cadrul site-ului firmei, unde acesta se poate informa la orice ora de situatia punctelor acumulate, a bonusului, atat in cazul lui cat si a partenerilor sai de pe nivelele inferioare (echipa lui).

7) REMUNERATIA este si ea generoasa ajungand de exemplu, la nivelul mediu de calificare superiaora, acela de Director Diamant (la acest nivel se poate ajunge in 5-6 luni ! pentru cei care MUNCESC si doresc stabilitate Financiara! ) la bonusuri incepand cu 1500-2000 RON pe luna, continuand la nivele ceva mai superioare cu bonificatii lunare de zeci de mii de RON ! pe luna si alte stimulente extra banesti! (Program masina de lux, vacante etc.).

8) Mai mult decat atat, Romania este distribuitor unic pe Europa a produselor Gano Excel! Deci fiecare are posibilitatea sa se extinda si la nivel european si desigur, international!

9) Prezentari de produse si oportunitatile afacerii se fac de regula in weekend de catre cel care a scris aceste randuri. In speranta unei colaborari care, sunt sigur, ca un va va dezamagi, astept sa ma contactati si vom putea stabili o intalnire.

10) Daca veti intra in colaborare cu firma Gano Excel, veti beneficia de o reducere de 25% ! la cumpararea ORICARUI produs !

 

NU RATATI ACEASTA SANSA!
ESTE O ADEVARATA SANSA!

Pentru comenzi de produse si Inscriere, contactati-ma telefonic !

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: